Se upp för getingar!

I vårt senaste nyhetsbrev bjöd vi på ett enkelt saftrecept. Mycket populärt verkar det som... Här har ni det i en snyggt format! Varför inte göra saften, hälla den i en fin flaska, skriva ut receptet och ta med som gåbortspresent i sommar? Garanterat uppskattat!
Vi måste ju komma med lite serveringsförslag också! Du hittar fler fina flaskor, glas och karaffer i min shop!
 
 

10X10

Här skall ni få ett bloggtips på Svenska: http://tioxtio.se/ skriver på ett greppbart och handfast sätt om marknadsföring och kommunikation för små rörelser med små budgetar, digitalt och IRL. Vi tycker detta är veckans bloggfynd!

KATY PERRYS ROAR!

Tillsammans med våra kompisar på Claire's har vi ordnat så att du som vill testa att boosta din försäljning med Tipser har en chans att ge dina läsare en grym present! Två bloggare och Tipseranvändare kommer få lotta ut varsin box (värde ca. 1 000Kr) med produkter ur Katy Perrys ROAR och PRISM -kollektioner. Den ena boxen innehåller dessutom Katys autograf! Du kommer få lotta ut boxen bland de som köper något ur din Tipser-shop innan fredag 16 Maj 24:00!
Tolka Katy Perrys stil med produkter som finns på Tipser och få chansen att lotta ut en box:
  1. Gör en blogpost och tolka Katy Perrys stil i ett moodboard eller en bild.
  2. Tagga bilden med produkter från Tipsers sortiment.
  3. Skriv en kommentar här nedanför och lämna länken till ditt blogginlägg senast Onsdag 15 Maj 24:00. 

Vi kommer utse två vinnare. 2:a pris får lotta ut en box med produkter ur Katy Perrys PRISM och ROAR kollektioner (värde ca. 1 000SEK) 1:a pris får lotta ut en box med produkter ur Katy Perrys PRISM och ROAR kollektioner (värde ca. 1 000SEK) och Katy Perrys Autograf!

 Vinnarna kommer få lotta ut boxarna bland de läsare som också köper en produkt i er Tipser-shop. Om du vinner kommer vi berätta precis hur du ska göra!